Over ons

Welkom op de website van We Live Fit.

 

Hier vertellen wij over het unieke concept, wat geheel nieuw is in omgeving Groningen. Wij zijn een Women Private gym. Een sportschool voor alleen vrouwen. 

Wij dagen je uit, om jouw huidige trainingsniveau, samen met onze hulp, om te zetten in een nieuwe persoonlijke doelstelling.

 

 

 

Wat bieden wij?

 

We Live Fit biedt de mogelijkheid om op verschillende specialismes te trainen zoals: Personal training (duo), Fullbody workouts, Bootycamp, Hiit workouts, WOD trainingen, Bodyfit-circuit trainingen, Abs & core trainingen en Boxfit lessen.

Kijk gerust naar het volledige aanbod via deze link.

 

Uniek bij ons is, dat wij naast de trainingen ook  de mogelijkheid aanbieden om te werken aan je bewustwording over voeding en mental health.

Is je interesse gewekt? Klik dan hier naar het lessenrooster.

 

Als je nu denkt, dit is niets voor mij. Dan heb je het mis! Bij We Live Fit is het voor alle dames mogelijk om te trainen. Of je nu ervaring hebt of niet, voor jou is er plek bij ons!

 

Visie

 

Ons concept is uniek door de diversiteit aan mogelijkheden om te trainen, te werken aan je bewustwording in voeding en mental health, en dat alles met zeer vakkundige trainers en/ of deskundigen (in opleiding).

Samen met jouw doorzettingsvermogen en veel sportplezier is alles mogelijk.