Het aanbod


Personal training

Met personal training werk je één op één samen met jouw personal trainer. Samen streef je ernaar om je hoofddoel te behalen. Wij werken om deze reden met subdoelen. Wij willen dat jij je successen behaald en daarbij is het nodig je doelen realistisch te houden.  De personal trainer zal jou stok achter de deur zijn. Het grootste behaalde succes zal zijn wanneer jij je weer lekker in je vel voelt, je energieker en fitter bent en meer body confidants hebt.

In combinatie met personal training is het mogelijk voedingsadviezen te krijgen om een nog beter resultaat te behalen binnen jouw eigen gestelde doelen.

 

Één op twee training  ook wel duo personal training genoemd is ook mogelijk. Dan krijg je training samen met een vriendin of familie van de personal trainer.

Bootycamp

Mooie ronde en strakke billen, wie wil dat nou niet?! Met de bootycamp les gaan we hieraan werken. Doormiddel van een goeie gluteactivation met onze eigen verstelbare bootyband krijgen de bilspieren de juiste warming up. Vervolgens doen wij minimaal 30 minuten aan krachtraining om doelgericht de glutes te triggeren. De bootycamp les is niet compleet zonder de glute pumps die wij na de krachtraining uitvoeren met onze verstelbare bootyband voor een lekker pomp in de billen. Als afsluiter doen wij nog wat buikspieren en een heerlijke coolingdown als extra stretch.

De glutes bestaat uit 3 spieren: de Gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus. Deze 3 spiergroepen worden goed getraind om mooie ronde billen en strakke billen te creeren. Naast de bilspieren trainen wij ook de beenspieren en de buikspieren.

Are you ready for this booty/leg workout ladies?

Fullbody

Je hele lichaam shapen? Dat kan met de fullbody training. We werken met compound oefeningen om de grote spiergroepen aan te spreken en ook isolatieoefeningen slaan wij niet over. Dit maakt de fullbody training compleet en zit je weer strak in je vel. Try it out en train gezellig mee met ons.

Bodyfit 

Dit zijn gezellige lessen op motiverende muziek. De oefeningen komen uit de dans en vecht wereld. Dynamische en functionele bewegingen zorgen voor een plezierige les. Wij gebruiken kleine gewichtjes van 1 kg, elastieken, een step en een yoga bal. Hou je ervan om in een gezellige sfeer samen te sporten? Dan is Bodyfit 50+ echt iets voor jou.


Op feestdagen zijn wij gesloten!