Small Group Training

Hou jij ervan om nieuwe mensen te leren te kennen en gezellig samen te sporten?

Of wil jij je eigen groepje samenstellen met vrienden en/ of familie?

Dan is de Small Group Training iets voor jou! 

Small Group Training houdt in dat je in een klein groepsverband samen gaat trainen. Deze groepen bestaan vaak uit 3-8 personen met allemaal hetzelfde doel. Dit kan voor jou net het extra zetje zijn die je nodig hebt. In deze groepen is de motivatie vaak erg hoog en motiveren we elkaar om net even dat extra zetje erbij te doen. 

Tevens krijg je bij de Small Group Training ook voedingsadvies, total body analyse  en heb je de vrijheid om je eigen groep samen te stellen! 

 

Onze smallgroup trainingen

BootYcamp

Mooie ronde en strakke billen, wie wil dat nou niet?! Met de bootycamp les gaan we hieraan werken. Doormiddel van een goeie gluteactivation met onze eigen verstelbare bootyband krijgen de bilspieren de juiste warming up. Vervolgens doen wij minimaal 30 minuten aan krachtraining om doelgericht de glutes te triggeren. De bootycamp les is niet compleet zonder de glute pumps die wij na de krachtraining uitvoeren met onze verstelbare bootyband voor een lekker pomp in de billen. Als afsluiter doen wij nog wat buikspieren en een heerlijke coolingdown als extra stretch.

De glutes bestaat uit 3 spieren: de Gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus. Deze 3 spiergroepen worden goed getraind om mooie ronde billen en strakke billen te creëren. Naast de bilspieren trainen wij ook de beenspieren en de buikspieren.

Are you ready for this booty/leg workout ladies?

 

Fullbody

Je hele lichaam shapen? Dat kan met de fullbody training. We werken met compound oefeningen om de grote spiergroepen aan te spreken en ook isolatieoefeningen slaan wij niet over. Dit maakt de fullbody training compleet en zit je weer strak in je vel.

Try it out en train gezellig mee met ons. Onze fullbody trainingen verschillen van week en bestaat uit de volgende lessen:

WOD

Houd je van Crossfit? Houd je van een uitdaging? Dan daag ik je uit om mee te doen met de WOD training. WOD staat voor Workout Of the Day. Deze les van maar liefs 25 minuten is een hele uitdagende training. Je verbeterd je kracht en conditie in 1 les. Door oefeningen als squats, deadlift en push ups regelmatig uit te voeren zul je merken dat je in korte tijd in kracht zal toenemen en je conditie gaan erop vooruit. Zo zal je regelmatig een sprintje moeten nemen of een aantal honderd meter op de airbike.

If you like a challenge, you will love this workout!

HIIT

HIIT wat staat voor High intensity interval training is een intense training met je eigen lichaamsgewicht van maximaal 30 -45 minuten. Met bodyweight oefeningen van 40-50 seconden vervolgt met een rust van 10-20 seconden maakt de HIIT workout tot een echte fatkiller. Je haalt er alles uit en kan wel tot 500 calorieën verbranden in één les.

Abs & Core

De core is de center van je lichaam. Een sterke core verbeterd je algehele lichaamshouding en elke beweging die je maakt. De techniek van veel oefeningen kan je beter uitvoeren door een sterke core.

 

Bodyfit 50+

Dit zijn gezellige lessen op motiverende muziek voor 50+ers. Dynamische en functionele bewegingen zorgen voor een plezierige les. Wij gebruiken kleine gewichtjes van 1 kg, elastieken, een step en een yoga bal. Hou je ervan om in een gezellige sfeer samen te sporten? Dan is Bodyfit 50+ echt iets voor jou.

 

boxfit

Houd je van kickboksen in combinatie met cardio, dan haal je alles uit je training qua conditie en kracht wanneer je deze trainingen tot 1 training maakt. Omdat het conditie en uithoudingsvermogen is, zal je veel werken met herhalingen. Voor een optimale vetverbranding haal je veel uit de boxfit les en stap je uit je comfertzone.

Burn these calories!

Waar train ik? 

Heb je nog vragen? Vul dan hieronder het formulier in met jou vraag.